De werkers van de tovenaar (Gadim Al-Sihr)

De Standaard werker, oftewel de Gadim Al-Sihr:

De sahir zoekt toenadering bij de ‘Afareet en Maarid van de Shayateen (Koningen en hoge leiders), door vele daden van ongeloof,

Shirk, grote zonden enz. te plegen.

Hij ziet hen als zijn helden, in ruil daarvoor, krijgt de sahir vele kleine Djinn en Shayateen toegewezen met verschillende krachten, zij moeten de bevelen opvolgen van de sahir, zij zijn de Gadim Al-Sihr.

 

Gadim Al-Sihr Al-Mursil:

Als de Gadim Al-Sihr een Mursil oftewel een boodschapper is, dan betreft het hier een Djinn die het lichaam kan verlaten wanneer het hem te zwaar wordt, dit soort Djinn zijn van het type Tajier omdat hij uit je lichaam vliegt, bijv. na het reciteren van Koraan, maar niet alle Tajier Djinn zijn Mursil of Gadim Al-Sihr, de meeste Tajier Djinn zijn meestal wel wat sterkere Djinn (‘Ifriet of Maarid), later volgt meer info over de Tajier. Wanneer de Mursil dus het lichaam verlaat gaan zij meestal terug naar de sahir en vertellen dat ze het niet meer aankunnen, deze sahir stuurt ze terug of geeft ze een nieuwe opdracht.

 

Gadim Al-Sihr Al-Marbot:

 

Al-Marbot is een Gadim Al-Sihr die gebonden is aan de Sihr in het lichaam en is het lichaam meestal binnen gekomen door Sihr die gegeten of gedronken is (Al-Sihr Al-Ma’Kul wa’l Masrub).

Hij kan het lichaam niet verlaten zelfs al wil hij dat zelf, hij zit vast in het lichaam totdat Allah deze Sihr vernietigd, en de asbaab daarvoor zijn de Sihr overgeven, of de Sihr komt eruit door ontlasting of door Hijaamah, en Allah weet het beste.

 

Gadim Al-Sihr Al-Taabi’:

 

Weet dat met bijna elke gadim Al-Sihr, 1 of meerdere bewakers/volgers meegaan die vanuit de buitenkant als bewaking gelden voor een aantal zaken, zij gelden als boodschapper tussen de Gadim Al-sihr (Djinn die in het lichaam zit) en de sahir en vice versa, zij bedreigen de Gadim als deze eruit wil, zij adviseren hem en peppen hem op.

Deze bewakers zijn meestal veel sterker, slimmer en wijzer dan de Gadim, zij helpen hem wanneer hij verzwakt door Roqyah en zichzelf niet meer kan helpen, door hem te eten te geven, en ook andere zaken enz., en Allah weet het beste.

%d bloggers liken dit: