Symptomen van Sihr

Plotselinge verandering in de aard van de mens, van liefde naar haat, van vrolijk naar depressief, van blij naar boos enz.
– Heel snel boos en agressief worden.
– Pijn in de baarmoeder.
– Pijn in de onderrug.
– Er komt een stinkende geur af van de patient, vooral uit zijn mond, hoofdhuid en andere delen op het lichaam, en het maakt niet uit of deze persoon zich goed wast met water en zeep, de geur komt daarna dezelfde dag weer terug.
– Het zomaar rare dingen zeggen en doen zonder deze werkelijk te willen en vaak heel veel spijt hebben na dit.

De volgende symptomen kunnen zich tijdens de Roqyah voordoen:

– Benauwd gevoel en de patient vindt de Roqyah heel saai.
– De patient begint zomaar uit het niets te huilen, en weet zelf niet waarom, vooral bij het reciteren van verzen over Sihr.
– De patient wil tijdens de Roqyah slapen, terwijl hij volkomen uitgerust is. – De patient heeft rare uitstekende vormen op zijn lichaam vooral op het gezicht en buik, deze symptoom kan trouwens ook na de recitatie gewoon aanblijven.
– De Djinn die het lichaam binnen is getreden door Sihr houdt het langer vol door zich niet te laten zien zoals een Djinn van Bezetenheid.
– Heel erg knipperen met de ogen.
– Misselijkheid of pijn in de buik, vaak ook gepaard met neiging om over te geven vooral na het drinken van Roqyahwater en veel boeren.
– De patient gaat zomaar irritant lachen tegen de raaqi, zonder dat hij het zelf weet waarom.

De volgende symptomen zijn voor Sihr die gegeten of gedronken, Sihr Al-Ma’kul wa’l Masrub, deze Sihr komt vaak voor,en is zeer geliefd bij de tovenaars in Marokko.

– Pijn in de buik zonder medische oorzaak.
– Misselijkheid, dit gebeurt vooral bij Sihr die net is toegepast, de misselijkheid neemt af dermate de Sihr langer in het lichaam zit, omdat de Sihr dan verspreid wordt over het hele lichaam.
– Veel lucht in de buik.
– Het gevoel dat er een bal zit in je buik die beweegt, dit gebeurt vooral tijdens de Roqyah.
– Stinkende lucht komt uit de mond, vooral tijdens de Roqyah.
– Geen zin hebben om te eten(niet bij alle gevallen).
– Slecht kunnen zien zonder medische oorzaak.
– Langdurige obstipatie(niet bij alle gevallen).
– Tijdens de Roqyah lijkt het gezicht van de patient wat zwarter en donkerder te worden, ook heeft de patient veel pijn in de onderrug wat erop kan duiden dat er Sihr zit in de endeldarm, het is zo dat bij deze soort Sihr, alle plekken waarn men pijn voelt er op die plaats Sihr aanwezig kan zijn, daarom is het aangeraden om op die plekken hijamah te doen, wel door een ervaren persoon.
– De patient vindt het zeer irriterent als iemand hem aanraakt op een plek waar de Sihr in het lichaam zit.

– Patient heeft het heel benauwd en kan niet goed ademen, zodat men zou denken dat hij astma of bronchitis heeft, alleen is dit na medisch onderzoek niet zo.
– Opgezwollen handen en voeten, die ook pijn doen, vaak worden deze delen ook blauw/paars, dit is een teken dat er door deze delen opeens met grote kracht Sihr doorstroomt.
– Zwaar wordende delen van het lichaam vooral de schouders.

Views: (4867)
%d bloggers liken dit: